Norskproducerad kvalitet med över 45 års erfarenhet

 

Isoterm AS grundades 1971 i Ringebu kommun, Gudbrandsdalen, baserat på ett patent av frostsäkra vattenledningar som på den tiden fick namnet ”Elvestaröret”. Sedan starten har vi arbetat med utveckling av våra frostsäkra rörsystem och anpassat efterfrågan och utvecklingen på marknaden. Isoterm framstår idag som Nordens ledande leverantör inom sitt område av frostsäkra VA system för nya och befintliga bostäder och stugområden.

Isoterms VA-lösningar är speciellt lämplig för berg och kustnära områden som kräver lösningar som tar vara på naturen och kan utnyttja terrängen utan att förstöra och ödelägga naturen.

EU s vattendirektiv sätter fokus på miljön och vattenkvaliteten i våra berg och kustområden. Detta innebär att kommuner och privat personer kommer att behöva ta hand om sitt avlopp och således vara med att ge förbättrad vattenkvalitet för oss själva och generationer framöver.
( presentera ett bolag)
Vi är stolta att presentera ett hel Norsk bolag med hög kompetens som kan hjälpa dig att välja ett bra & miljövänligt alternativ.

Det blir mer och mer aktuellt att dra fram vatten och avlopp till redan befintliga hus och stugområden. Isoterm AB har specialiserat sig på produkter och lösningar för sådana uppdrag. Isoterm försäljningsavdelning har lång erfarenhet inom VA-området och ställer gärna upp med mer information om våra VA- system.

Isoterm patenttegning Isoterm Elvestad